Brand, sikkerhed og redning:
Kan du bruge havnens redningsudstyr?

Under kurset får du genopfrisket førstehjælp, hjertestarter, genoplivning og brandslukning samt øvelser i brug af stiger og udstyr, når en person skal reddes op af havnen. Du får instruktion i at anvende stiger og redningshager, og flere praktiske øvelser i hvordan redningsudstyret anvendes. Når du har været øvelserne i gennem lærer du hvordan man med udstyret nemmest redder en bevidstløs person op af vandet.

FÅ ET SKRÆDDERSYET KURSUS TIL JERES HAVN 

FLID udbyder kurset til afholdelse lokalt på jeres havn. Et kursus i brand, redning og førstehjælp kan sammensættes efter behov og størrelse. I kan også gå sammen med nabohavnen eller tilbyde det til sejlerne, så flest muligt får demonstreret og trænet brugen af redningsudstyret – en helt oplagt Sikker Havn indsats.

DATO og VARIGHED

Når I tilmelder jer, angiver I den dato I ønsker at afholde kurset på jeres havn. I vil herefter blive kontaktet for at aftale detaljerne omkring kursusdagen nærmere.

INDHOLD

  • Modul 1: Brug af redningsudstyr.
    Du lærer at redde en person op af havnen samt gennemgår praktiske øvelser. Varighed: 1-3 timer. (Antal personer: 5-50) Pris fra 2.500 kr.
  • Modul 2: Førstehjælp – genoplivning og brug af hjertestarter.
    Førstehjælpskursus med fokus på HLR og brug af hjertestarter samt lidt om kuldeskader og forbrændinger. Varighed: 2 timer. (Maks. antal personer: 16) Pris 4.500 kr.
  • Modul 3: Brandslukning.
    Kursus i almen brandbekæmpelse med teori og praktiske brandøvelser på havnen. Varighed: 2 timer. (Maks. antal personer: 16) Pris 4.900 kr.

Der er rabat ved booking af alle tre moduler.

TILMELDING

Havnen kan tilmelde sig kurset her

SPØRGSMÅL
Kurset Brand, sikkerhed og redning bliver afholdt med sikkerhedsinstruktør Henning Suhr, fra firmaet Vand og Liv, som underviser.

Har I spørgsmål til kurset, så kontakt venligst Henning Suhr på telefon: 2434 6220 eller på mail: vandogliv@gmail.com