Efterårsseminar 2017 med Havnemesse slog rekord

Torsdag den 23. november mødte mere end 260 havnefolk fra hele landet op til, hvad man kunne kalde Danmarks største netværk for lystbådehavne, i forbindelse med FLIDs efterårsseminar og havnemesse for FLIDs medlemmer.

HAVNEMESSE MED UDSTILLERE
Formiddagen var sat af til Havnemesse med 63 leverandører, der viste havnefolkene deres bud på nogle af de mange interessante løsninger, varer og services, som de kan hjælpe havnene med.

Her var højtryksrensere, parkudstyr, adgangskontrol, entreprenørfirmaer, arkitekter og mange andre ting, som havnene efterspørger.

Fra Nappedam Bådelaug besøgte man i år messen med fem repræsentanter: "Udstillerne var meget relevante i forhold til lige præcis os i havnene. Vi fik et par gode forslag med hjem i forhold til de entreprenøropgaver, vi skal i gang med på havnen, så vi har noget at gå videre med", fortæller Peter Storm, formand for Nappedam Bådelaug.

Det er femte gang, at FLIDs Havnemesse finder sted, og flere leverandører omtaler messen, som det sted man skal være, fordi det er her man som leverandør møder de relevante havnefolk, nemlig beslutningstagerne i lystbådehavnene. 
Denne gang havde man sat messen i nye rammer, nemlig i ét plan i den store HAL E, fremfor i flere etager som tidligere. Det skabte mere tid til en snak med de enkelte leverandører.

Undervejs kårede Danske Tursejlere Årets Havn, det var Omø Havn, der løb med sejren. Det kan I læse mere om på Havneguide.dk

EFTERÅRSSEMINAR 
Om eftermiddagen var der messe for FLIDs medlemshavne. Her var der faglig inspiration at hente, med emner som forsikring, alternative overnatningsformer og betalingssystemer nu og i fremtiden. Der var spørgelyst blandt deltagerne og flere spændende oplægsholdere fik kamp til stregen af havnefolkenes syn på sagen. I næste nummer af FLIDs medlemsblad FLID & FAKTA, der udkommer 13. december, kan du læse mere om Efterårsseminaret og Havnemessen.