Gør havnen attraktiv - ide- og inspirationskatalog

Udviklingen på havneområdet har i en årrække været præget af færre gæstesejlere, flere ledige bådpladser og en skæv aldersfordeling. Der er brug for nytænkning og øgede indtægter, hvis vi skal have mulighed for at vedligeholde, renovere og udvikle vores lystbådehavne i fremtiden.  

Det er et langt sejt træk og alle sejl er sat til for at knække kurven. Som en hjælpende hånd til denne proces, har FLID lanceret ide- og inspirationshæftet: Gør havnen attrraktiv.  

50 sider spækket med ideer og inspiration til at gøre havnene mere attraktive, skabe mere liv og større indtjening. Åben Havn og Åben båd arrangementer, rabatordninger til unge, båden som alternativ til kollegieværelset, delebådsordninger, flere beddingsbrugere, oplevelsesplatforme for børn, nye samarbejder med turistorganisationer og erhvervsliv samt full-service til sejlerne, er bare nogle af de spændende emner, inspirationshæftet beskriver. 

Ikke to havne er ens – nok har mange samme type udfordringer, men løsningsmulighederne og forudsætningerne er forskellige. Hvad der præcis skal gøres, er der kun én måde at bliver klog på – at komme i gang med et visionsarbejde i den enkelte lystbådehavn og i samarbejde med brugere, klubber, kommune, erhvervsliv og øvrige interessenter at definere en vej frem, der kan vende udviklingen. 

Bestil ekstra eksemplarer af idehæftet
Alle FLIDs medlemshavne har fået udleveret eller tilsendt et eksemplar ide- og inspirationshæfte.

Medlemshavne kan bestille ekstra eksemparer af hæftet, f.eks. til havnens bestyrelse for 135 kr. inkl. porto pr. stk.

Mail din bestilling til: [email protected]