Hvide Sande Seasight – kendt for husbåde – tilbyder nu sauna og overnatningsløsninger til naturnære oplevelser

Begge dele kan placeres til lands, til vands og på pæle. De er bygget på en selvbærende konstruktion og kræver ikke yderligere fundamentering. Virksomhedens løsninger er dansk design og produktion.

 Fra shelter til Seasight Cottage

Hvad der startede som et shelter er nu blevet udviklet til Seasight Cottage. En dansk overnatningsløsning, der giver nyt liv og komfort til helårsturisme under skandinaviske himmelstrøg.
Løsningen tilbyder ny og komfortabel overnatning, hvor der er lagt vægt på bekvemmelighed og materialer, men stadig bibeholder enkeltheden fra “simple living” og atmosfæren, når vi er på ferie og har brug for et pusterum.

Tilpas til lokation og placering

Seasight Cottage er bygget på en selvbærende konstruktion og forudsætter derfor ikke yderligere fundamentering. Hermed opnås fleksibilitet mht. placering og muligheden for tilpasning til eksisterende terræn, der giver anderledes etableringsløsninger, hvad enten det sker som individuelle placerede enheder, i små grupper eller klynger.

Seasight Cottage kan således supplere eksisterende forhold med:

  • bekvem overnatning for de gæstesejlere, der i dag ikke har mulighed for egen overnatning eller tiltrække nye grupper af besøgende.
  • at bidrage til øget aktivitet og opmærksomhed på destinationen og det omkringliggende forretningsmiljø.
  • at medvirke til lokal destinations- og forretningsudvikling

Cottage er bygget efter BR18 med øget bevidsthed omkring bæredygtighed, minimal vedligeholdelse og lang holdbarhed. Ganske enkel kvalitet.

Vi kan efter ønske levere løsninger, der er fuldt udstyret, eller tilpasset specifik placering.

Seasight Cottage kan f.eks udrustes med:

  • Rensebord til f.eks. lystfiskere
  • Dobbeltseng med stjernekig
  • Køkkenfaciliteter
  • Toilet/bad
  • Tagterrasse
  • Integreret hængekøje

Seasight Sauna

Seasight Cottage leveres også som saunaløsning med samme Kebony-facade, men indrettet til en sauna. Seasight Sauna er en oplagt løsning til nye eller eksisterende vinterbadeklubber, der har behov for faciliteter til enten tørsauna eller gus, eller, hvis havnen vil tilbyde nye oplevelser året rundt. Begge løsninger har øget fokus på materialer, forbrug og miljøhensyn er standard.

Nem levering

Konstruktionen er designet til enkel transport på blokvogn samt lastbilmonteret kran. Den minimale eftermontering sikrer, at produktet hurtigt kan tages i brug efter levering.

Vi hjælper gerne.

For spørgsmål og yderligere info:

Kontakt os på info@seasight.dk eller telefon 7022 1511.

Besøg Hvide Sande Seasights hjemmesiden her

Eller læs mere om Hvide Sande Seasight på FLID’s Leverandørliste