Introkursus

Er du ny på jobbet som havnefoged /-assistent? Er du ny i bestyrelsen eller føler du bare, at du ind imellem mangler viden i hverdagen? Så har du nu mulighed for at blive orienteret om de vigtigste forhold, faldgruber m.m. vedr. havnedrift og få nyttig viden med hjem.

Indhold
På kurset introduceres du til havnemyndighedens ansvarsområde herunder meldepligter og ansvar for vedligeholdelse, brand- og redningsudstyr, kraner m.m., havefogedens juridiske stilling og myndighedsområde herunder regler for bortvisning, tilbageholdelse og inddrivning af havnepenge. Man præsenteres også for de vigtigste love og bestemmelser, der relaterer sig til lystbådehavne, herunder Standardreglement for danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne.

Udbytte
Det forventes, at kursisterne efter kurset er bredt orienteret om de væsentligste facetter ved jobbet og myndigheden som havnefoged/-assistent eller bestyrelsesmedlem. De vil vide, hvor de kan finde svar og viden om stort og småt i dagligdagen. Kursisterne får udleveret en kursusmappe med det gennemgåede stof. Den kan efterfølgende tjene som opslagsværk i dagligdagen.

Tid og Sted: 
Dato: 27. november 2018
Kl. 9.00-16.30 
Sted: Messe C, Fredericia

Pris
Pris FLID-medl. 1.600 kr.
Pris ikke medl.: 2.450 kr.

Prisen er inkl. fuld forplejning og kursusmaterialer

Tilmeldingsfrist: 25. oktober 2018

Tilmelding: Klik her 

Kursusgebyret opkræves senere. Tilmeldingen er bindende. 

Yderligere information

Spørgsmål vedr. tilmelding, fakturering m.m. rettes til: Anna-Grethe Madsen, tlf. 5149 0742 [email protected]

Øvrige spørgsmål vedr. kurserne rettes til FLIDs uddannelsesudvalg ved:

Jesper Højenvang, tlf. 4345 4360, [email protected] 

Event Dato :
Tirsdag, november 27, 2018 (Hele dagen)