Nu kan du tilbyde bådejerne i havnen en ekstra service. Landgangstrappen fra Pinholt Metal Working er blevet populær. Den er fremstillet, så det er nemt og sikkert at komme til og fra sin båd. Derudover pynter de også på havnen, da det også er et forsøg på at gøre op med usikre løsninger i form af mælkekasser og andre lappeløsninger.

“Ofte er bådejerne tilbøjelige til at benytte sig af alt for usikre til- og fraløsninger, fx mælkekasser, hjemmelavede trappetrin og andet, som kan være med til at øge risikoen for uheld, når du skal til og fra din båd. Derfor fremstiller vi landgangstrapper, der er stabile og gør det let at komme ombord,” siger Henrik Pinholt, en af medejerne bag Pinholt Metal Working, der er en familievirksomhed med base i Skive.

En Landgangstrappe giver en flot og sikker havn. Her kan du læse mere om landgangstrappen fra Pinholt Metal Working – www.landgangstrapper.dk

Landgangstrapperne kan fås i to modeller:

Type 1:
Denne fås med 1-4 trin. Den vil oftest passe til flydebroer i beton. Den har en U-formet gaffel, der gør den let at montere på træstykket.

Type 2:
Denne fås også med 1-4 trin. Den kan sættes på de fleste broer, hvor man går op i båden fra broen. Den har en flad fod, så den kan stå hvor som helst på plane overflader.

På webshoppen www.landgangstrapper.dk kan man både bestille én til sig selv, eller man kan gå sammen med resten af sin havn og bestille så mange det end måtte være. Til eksempel gik Glyngøre Havn sammen og bestilte 44 trapper, en investering, der pynter rigtig flot på deres havn.

Hvis I går mange sammen anbefaler vi jer at kontakte Poul Pinholt på telefon 9754 2277, så vil han tage sig af jeres bestilling.

Vi er allerede på vej ud på flere forskellige havne. Glyngøre havn har allerede etableret 44 Landgangstrapper på deres havn.

Besøg Pinholt Metal Workings firmapræsentation her på FLIDs hjemmeside. 

For yderligere information, kontakt venligst 

Poul Pinholt, telefon 9754 2277 eller e-mail poul@pinholtmw.dk