Se LEDONs 2023 kampagne fyldt med skarpe priser på legeredskaber

Vi vil gerne starte med at sige tak til alle der kiggede forbi vores stand på sidste års Havnemesse. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer og se interessen for en legeplads på haven.

Husk, at vi igen i år har en kampagne fyldt med gode tilbud til alle medlemshavne af FLID samt en rabatordning, der sikrer jer 12 % rabat på nye legepladser. I kampagnen finder I bl.a. skarpe priser på udvalgte gynger, vippedyr og sandkasser samt legesystemer og piratskibe.

I kan læse mere om rabatordningen og se det fulde udvalg af redskaber i vores kampagne.

DOWNLOAD kampagne fra LEDON her

Gratis indretningsforslag

En legeplads er ofte en stor investering. Derfor tilbyder vi, at mødes med jer, hvor I får et gratis indretningsforslag, så I kan se hvordan en ny legeplads vil se ud i jeres havn. Derudover står vi gerne for hele processen fra byggetilladelse til montage og legepladsinspektion.

Om LEDON A/S

LEDON er en dansk familievirksomhed, der har solgt vedligeholdelsesfrie legeredskaber i over 50 år. Deres serie ”LEDON Pirates” er legeredskaber særlig designet til de danske lystbådehavne. Alle legeredskaberne produceres i den sønderjyske by Arnum, hvilket sikre høj kvalitet og dansk håndværk.

Kontakt LEDON for et møde

Vi kører over hele landet, og er I interesserede i at høre mere eller booke et møde, er I velkomne til at kontakte os på telefon: 7482 6565 eller e-mail: ke@ledon.dk

Læs mere om det danske firma LEDON her eller på LEDON’s hjemmeside.