Endnu engang deltager LEDON i årets Havnemesse, hvor I har mulighed for at møde menneskerne bag legepladsfirmaet samt få en oplevelse af redskaberne på tæt hold. En legeplads på havnen kan skabe liv til området, og den tiltrækker samtidig besøgende. Hvis I vil se eksempler på nye legepladser og høre mere om, hvad LEDON kan gøre for jer. Så find LEDON ved deres stand til Havnemessen d. 29 november.

En vedligeholdelsesfri piratlegeplads til havnen

En legeplads tæt ved vandet er ofte mere udsat overfor naturens elementer, og derfor er alle LEDONs legeredskaber lavet i slidstærke og vedligeholdelsesfri materialer der kan holde til både vind og vejr.

Deres legeredskaber fra serien “LEDON Pirates” er særlig populær blandt havne, da det maritime tema falder godt ind i omgivelserne i havnemiljøet. I serien finder I piratskibe fyldt med legeaktiviteter i alle størrelser og prisklasser. Piratuniverset kan også nemt udbygges med skatteøer, tømmerflåder eller dyr fra havet såsom hajer, sæler eller piratkaptajnens papegøje.

Få 12 % rabat på legepladsudstyr

LEDON er en del af FLIDs leverandørnetværk, som betyder, at alle medlemshavne af FLID får 12 % rabat på legepladser i hele 2023. I kan læse mere om rabatordningen og se det fulde udvalg af redskaber i kataloget.

DOWNLOAD Kataloget fra LEDON her

 

OM LEDON A/S

LEDON er en dansk familievirksomhed, der har solgt vedligeholdelsesfrie legeredskaber i 50 år. Deres serie ”LEDON Pirates” er legeredskaber særlig designet til de danske lystbådehavne. Alle legeredskaberne produceres i den sønderjyske by Arnum, hvilket sikre høj kvalitet og dansk håndværk.

 

Kontakt LEDON for et møde

Vi kører over hele landet, og er I interesserede i et gratis indretningsforslag, er I velkomne til at kontakte os på telefon: 7482 6565 eller e-mail: ke@ledon.dk

Læs mere om det danske firma på Ledons profil

eller LEDON’s hjemmeside.