Nu er det blevet nemmere at bestille redningsudstyr
– Nyt Sikker Havn produktkatalog

Til dig, der gerne vil gøre havnen mere sikker med det rigtige redningsudstyr, er der nu hjælp at hente. I et nyt overskueligt Sikker Havn produktkatalog finder du det redningsudstyr, som højner sikkerheden i havnen og er nødvendigt for at få din havn Sikker Havn certificeret.

FLID har indsamlet en række producenter og leverandørers udbud af redningsudstyr. Det er først og fremmest udstyr, der skal anvendes i forbindelse med at højne sikkerheden generelt i havnene, og i næste omgang få havnen certificeret som Sikker Havn. Har I allerede modtaget en Sikker Havn risikovurdering og anbefaling, er nemt at få et hurtigt overblik over det udstyr, du skal bestille og hvor du kan bestille det.

Sikker Havn Produktkataloget er synligt på FLID’s hjemmeside.

Alt samlet på et sted

I det nye produktkatalog kan du søge efter præcis den type af redningsudstyr, du mangler, eller du kan søge efter en bestemt leverandør. Søg blandt løse og faste redningsstiger, stolper, hjertestartere, refleksfolie, hager og meget mere. At alt redningsudstyr nu er samlet, gør det nemmere for dig, så du kan sortere på det udstyr, som du skal bruge og er interesseret i.

Få det rette redningsudstyr

At en lystbådehavn er ”Sikker Havn certificeret” betyder i korte træk, at havnen har tilstrækkeligt med rednings- og sikkerhedsudstyr til en hurtig førsteindsats, hvis uheldet er ude. Derudover er havnens gæster og fastliggere informeret om, hvordan udstyret bruges, og der er en plan for, hvordan udstyret efterses og vedligeholdes.

For mere information

Har du spørgsmål til Produktkataloget eller Sikker Havn, er du velkommen til at kontakte FLID.
Telefon: 4345 4360

Du finder også mere information om leverandører i produktkataloget på FLID’s leverandørliste.

Her finder du Sikker Havn Produktkataloget.