Havnebox er en ny opbevaringsløsning for sejlerne

En ny opbevaringsløsning gør det muligt for havnen at kunne tilbyde sejlerne opbevaring af grej, sejl og bådudstyr tæt på deres båd. Opbevaringsløsningen er en ny havneservice og kunne blive en ekstra indtjeningsmulighed for havnen.

Slip for sejlergrej derhjemme
Mange sejlere ønsker at slippe for at pakke grejet ind og ud af bilen, hver gang de skal på tur. Det er dog langt fra alle havne, som har et af de gamle ”fiskerhuse”, eller opbevaringsskure til rådighed for de sejlere, der efterspørger et depotrum til fendere, hynder, påhængsmotorer, benzindunke, gummibåde og andet sejlergrej.

Ny løsning – moderne opbevaring
Den nye opbevaringsløsning hedder Havnebox og er bygget efter skibscontainerprincipper i CORTEN stål. I modsætning til en åbning i enden, som i den klassiske skibscontainer, er en Havnebox lukket og i stedet inddelt i 4 eller 8 individuelt aflåselige og isolerede rum.

”Havnebox er et nyt og kærkomment tiltag til sejlerfolket”
Hos Nordbjærgs Bådværft på Skovshoved Havn har man som den første havn i Danmark modtaget fem Havneboxe med tilsammen 20 depotrum. Alle rum var udsolgt efter otte dage. Vallensbæk Havn har fået 12 nye grejrum fra Havnebox og Marselisborg Lystbådehavn er startet med 4. Opbevaringsløsningen har fået en positiv modtagelse i de tre havne og alt meldes allerede udsolgt.

”Havnebox er et nyt og kærkomment tiltag til sejlerfolket og depotrummene er blevet modtaget med kyshånd. Det faktum, at vi kan tilbyde udlejning af depotrum, der generer indtægt hele året, uden at miste nogen vinteropbevaringspladser er fantastisk,” siger Lars Nordbjærg.

HVAD ER HAVNEBOX

  • HAVNEBOX© er et 6 meter langt, 2,5 meter bredt og 2,6 meter høj opbevaringsmodul med “vugge” på toppen til både på op til 5 ton.
  • Hver Havnebox har 4 eller 8 depotrum på hhv. 3,7 kubikmeter eller 7,3 kubikmeter.
  • Hvert rum kan aflåses og er fuldt isoleret med tre udluftningskanaler i hvert depotrum, der sikrer luftgennemstrømning og holder rummet fugtfrit.
  • Brandsikret og sikret for brandspredning
  • Tyverisikret i SKAFOR i sikringsklasse RØD, den højeste tyveri og indbrudssikring.
  • Havnebox tilbydes eksklusivt til FLIDs medlemshavne

FEJL I ANNONCE
Vær opmærksom på, at der var en fejl i telefonnummeret i annoncen i Havnemagasinet FLID & FAKTA.
Det rigtige telefonnummer er: 69 90 68 48.

Kontakt HAVNEBOX:
Kim Loudrup, ejer
E-mail: info@havnebox.dk
Telefon: +45 69 90 68 48
www.Havnebox.dk

Læs mere om Havnebox på FLIDs Leverandørliste