Ny klimavenlig Marina Solar Lampe giver besparelser på elregningen

Rise & Shine Denmark ApS er et dansk firma med base i Vejle, der udvikler og sælger professionelle solar lamper. Produkterne egner sig bl.a. til lystbådehavne, hvor de lyser op på moler, flydebroer, gangstier, m.m.

Seneste nyt er firmaets Marina Solar Lampe. Den er placeret som en pullert på broen eller på stierne omkring havnen. Lampen er lavet i 6063 aluminium samt A4/316 rustfri, og egner sig dermed til de maritime miljøer.

Flere typer lamper til lystbådehavne

Firmaet Rise & Shine har forskellige lamper, de alle trækker på solenergi. Fælles for dem alle er, at de tilbyder klimavenlig løsning inden for belysning på havnen, der både gavner CO regnskabet, men også giver besparelser på elregningen. Ifølge Rise & Shine, sparer havnen minimum 70 pct. i strøm og CO2.

Der er lamper til ethvert behov og de kan monteres forskellige steder, på f.eks. mast, jordskrue eller væg. Kendetegnet for produkterne er, at de er alsidige og i høj kvalitet.

Lamperne er 100 pct. selvforsynende

Marina Solar Lampen er selvforsynende med strøm, via fire påmonterede solar paneler. Lampen har et stort batteri med kapacitet til at lyse i 24 timer uden opladning.

Så selv i de mørke vintermåneder vil lampen have strøm på lager til at lyse op på broen. Fordelen er, at der ikke skal monteres strøm kabler, og dermed er der heller ikke f.eks. kabelbrud eller dyrt vedligehold.

Alle kan sætte lampen op, uden dyre elektriker regninger.

Montagen kan ske ved at bolte den direkte på f.eks. båd broen, eller ved tilkøb af vores jordskrue som passer til lampens bundplade.

Priser
Marina Solar Lampe 3.495 kr. plus moms og fragt.
Jordskrue 895 kr. plus moms og fragt.

Priser gælder i hele 2021.

For yderligere information, kontakt os gerne:
Anders Brandt, +45 93601385, ab@riseshine.dk
Søren Juul, +45 28774258, sj@riseshine.dk

Rise & Shine Denmark ApS
Fredericiagade 21 B
7100 Vejle
Danmark

www.riseshine.dk

Læs mere om RISE & SHINE på FLID’s hjemmeside under leverandørlisten.