LEDON tilbyder legepladser til havnemiljøer i vedligeholdelsesfrie materialer

Det danske firma LEDON har specialiseret sig i legepladser, der særligt egner sig til de danske havnemiljøer, hvor havnens legeplads er et populært samlingsområde for havnens yngste sejlere og gæster. LEDON tager udgangspunkt i det maritime og tilbyder temaserien ”Pirates”, der forestiller piratskibe og fås i alle størrelser og prisklasser.  Alle legeredskaberne er udviklet i samarbejde med børnene – og lege – redskaberne er både vedligeholdelsesfrie og udført i genanvendelige materialer.

Få gratis ideforslag og tegninger

– En legeplads er ofte en stor investering. Derfor tilbyder vi at mødes med jer, hvor I får gratis tegninger og et forslag til, hvordan en ny legeplads kan se ud i jeres havn. Derudover kan vi stå for både byggetilladelse og montage, siger Simone Donbæk, medejer af LEDON, som er et familieejet firma og understreger, at det er vigtig, at legepladsen er indrettet, så den passer ind i havnens miljø og redskaberne matcher de forskellige aldersgrupper.

Udviklet sammen med børnene

Legeredskaberne er udviklet i samarbejde med børnene Det særlige ved LEDON’s tilgang er, at alle redskaberne bliver udviklet i samarbejde med børn og fagfolk.

– Når vi udvikler et nyt legeunivers, starter vi en fortælling i samarbejde med børnene. Der skal måske være et stort skib, en planke eller en krokodille. Børnene har en masse gode forslag, som vi så vidt muligt indarbejder, fortæller Simone Donbæk. Faktisk er der legeaktiviteter 360 grader
rundt om skibet, og der er mange bevægelige dele, som er sjove og udvikler legen. Sørøverlegepladsen er netop fyldt med legeaktiviteter, der giver plads til, at mange børn og alders grupper kan lege samtidig.

OM LEDON A/S

LEDON er en dansk familievirksomhed, der har solgt vedligeholdelsesfrie legeredskaber i 50 år. Den nye serie ”LEDON Pirates”, er lege redskaber særlig  designet til de danske lystbådehavne. Her fås skibe i alle størrelser og prisklasser, det er dansk håndværk og kvalitet fra vores produktion i Sønderjylland.

Kontakt os for et møde

Vi kører over hele landet, og er I interesserede i et forslag, er I velkomne til at kontakte os på telefon: 7482 6565, eller e-mail: sd@ledon.dk

Læs mere om det danske firma LEDON her, elle på FLID’s Leverandørliste

Eller på LEDON’s hjemmeside