Subscribe to Front page feed

Seneste nyheder

Årets første nummer af FLID & FAKTA er sendt ud. Læs om miljørigtig fjernelse af bundmaling, aktuelle havneprojekter, lovnyt og om de regionale møder, der helt sikkert er kommet for at blive.

Fra april 2018 kan alle havmiljøvogtere hente ruller med havfaldsposer og havfaldssække i 250 lystbådehavne

Nordea-fonden har lanceret puljen 'Kysten er klar’ på 50 mio. kr.

Egå Marina renoverer og sælger havnens Travelift

Der var god tid til spørgsmål og diskussion ved FLIDs regionale møder i slutningen af januar

FLIDs generalforsamling afholdes i Fredericia den 22. marts. Der vil som en del af arrangementet være spændende faglige indlæg og erfaringsudveksling.

TEMA: Husbåde – ny vejledning og nye muligheder for havnen. Læs om årets store Efterårsseminar, hvor mere end 260 havnefolk deltog og bliv opdateret med lovnyt og spændende artikler fra havnene.

Nyborg Marina sælger deres båd- og travelift på 15 ton.

Strandbeskyttelsen på havnen kan ophæves, hvis kommunen senest 1. juni 2018 sender en ansøgning til Kystdirektoratet.

Temaet for Havneledelse 1 var god projektledelse - og deltagerne blev klædt på til nogle de udfordringer som havnelederen står overfor, når både de små og rigtig store projekter skal gennemføres

Hasløv & Kjærsgaard vinder Ishøj Kommunes Arkitekturpris med landskabsprojektet Ishøj Landsby Gadekær.

FLIDs Efterårseminar og havnemesse den 23. november 2017 i Fredericia blev igen et velbesøgt arrangement til stor tilfredshed for både udstillere og havnefolk

Ved FLIDs Havnemesse 2017 blev Årets Havn 2017 kåret. Det er Danske Tursejlere, der står bag undersøgelsen blandt sejlere om, hvem der er Årets Havn.

30 repræsentanter fra Vild med Vand udvalg over hele landet var mødt op til en dag fuld af inspiration til aktiviteter på havnen og udøvelsen af Det Gode Værtskab

I de seneste dage har Ingolf hærget, og i dag 30. oktober har Stormraadet gjort op i hvilke områder, der var tale om stormflod. Og om det var en 20-års eller en 50-års hændelse.

TEMA: Hvordan modtager havnen spildevand: Hvilke krav gælder, Mobilt eller stationært tømningsanlæg? Ny og forbedret forsikringsaftale til medlemmerne, status for GTL-fuel, Privat udlejning af båder

Serviceminded på fuld tid. Gerne med en håndværksmæssig baggrund og kendskab til havnemiljøet.

Bornholm træder nu for alvor ind som partner i et baltisk samarbejde om flere gæstesejlere i farvandet omkring det sydlige Baltikum.

Christianshavnerprisen blev lørdag den 9. september tildelt til Sejlklubben Lynetten, som bor på Margretheholm Havn på Refshaleøen, næsten i hjertet af København.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 23. november, hvor FLIDs store havnemesse løber af stablen i forbindelse med afviklingen af Efterårsseminaret.

På havnens online bookingpladser møder sejlerne for første gang i Danmark den nyeste teknologi med automatiske fri/optaget gæsteskilte.

Odsherred Kommune søger ny havnefoged til Rørvig, Nykøbing Sj. og Odden Havne.

Nu er det officielt: Lystbådehavne slipper for at søge om tilladelse til små ændringer inden for molerne

Havnefogeder er vilde med vand, og tog del i løjerne på Havnens Dag

Der var vind i sejlene på Havnens Dag, hvor mere end 100.000 danskere besøgte lystbådehavne over hele landet.