Subscribe to Front page feed

Seneste nyheder

Her kan du se, hvilke områder der blev erklæret ramt af stormflod efter stormen Alfrida

Læs det nye nummer af FLID & FAKTA og bliv opdateret med reportager fra havnene samt nye regler for el-standere, hvordan I fornyer jeres havneplaner og om, hvorvidt I kan lave en ansvarsfraskrivelse, hvis bådene kommer til skade ved optagning.

FLIDs store Efterårsseminar i Fredericia trak fulde huse med 300 repræsentanter fra lystbådehavne over hele landet

Lystsejlernes døgnforbrug er steget fra 265 kr. til 800 kr., inden for de sidste 11 år. Det er en stigning på 155 pct., korrigeret for udviklingen i forbrugerpriser. Det viser en ny, landsdækkende undersøgelse foretaget af VisitDenmark, der i 2017 har taget temperaturen på lystsejlerturismen i Danmark.

Det regner med priser i Egense, Årets Ildsjæl, Årets Landsby i Aalborg Kommune samt nu også Årets Havn

Nordea-fonden støtter Vild med Vand-projektet i yderligere to år

De danske lystbådehavne har været velbesøgte henover sommeren – med 12 procent fremgang i antallet af gæstebådsovernatninger. Også tilgang af nye, unge bådejere skubber tallene i den rigtige retning.

Det nye nummer af medlemsbladet er netop udkommet, fyldt med reportager fra havnebyggeri og udvikling. Læs om de nye aftalevilkår fra byggeriet, om vragfjernelsesforsiking, og om du er klar til at få elrefusion? For der er penge at hente!

FLID og Danmarks Frie AutoCampere (DFAC) mødtes i FLIDs sekretariat i Brøndby til en dag med erfaringsudveksling omkring etablering af autocamper parkeringspladser på havne.

Mosede Havn søger snarest muligt en ny havnefoged

Dannebrog lagde til ved Honnørkajen i Svendborg

Torsdag eftermiddag 30/8 blev der holdt farvel-reception for Mads Kolte-Olsen

Havnefoged søges til styring og planlægning af havnens daglige drift og vedligeholdelse. Ansøgningsfristen er den 15. august.

Lørdag den 9. juni bød på tusindvis af gratis aktiviteter i 100 Vild med Vand-havne over hele landet

Kursen sat for FLID frem mod 2020-22

Læs om refusion af el- og vandafgift, Theis Midé Erichsen Vild med Vand-Ambassadør, frivillighed på havnen, ny havplan og meget mere

Førere af speedbåde, vandscootere og lignende fartøjer skal være opmærksomme på en række forhold.

Sådan håndterer du de ubudne gæster

FLID og Marselisborg Havn tilbyder alle havne, at deltage i en 1-dags workshop - enten 7. eller 15. maj samt 6. juni, hvor regler og skabeloner gennemgås.

Hjemmeværnet tilkaldt ved P-pladsen og en dag med god stemning og stor spørgelyst

Kommunale lystbådehavne er ikke omfattet af KLs lockoutvarsel

Årets første nummer af FLID & FAKTA er sendt ud. Læs om miljørigtig fjernelse af bundmaling, aktuelle havneprojekter, lovnyt og om de regionale møder, der helt sikkert er kommet for at blive.