Nyt besætningsmedlem hos FLID

Tom Elmer Christensen ansættes pr. 1 august som specialkonsulent hos Foreningen af Lystbådehavne I Danmark (FLID), hvor han bl.a. skal være med til at styrke brancheforeningens faglighed, interessevaretagelse og ikke mindst betjening af foreningens 270 medlemshavne.

FLID er i en forrygende udvikling og udvider medarbejderstaben for at udvikle og styrke brancheforeningen og de services foreningen yder til medlemshavnene. Samtidig skal der skubbes på i forhold til havneudviklingen i Danmark, og arbejdes med en styrkelse af vidensdelingen på tværs af havnene.

Tom Elmer Christensen har et grundigt kendskab til havneverdenen, bl.a. gennem 12 år som sekretariatschef for FLIDs søsterorganisation, Danske Havne. Derigennem har han god føling med politikernes ønsker til havneudvikling, og han kommer med et solidt netværk til myndigheder på både lokalt og nationalt niveau.

”Vi byder et stort velkommen til Tom og glæder os til at få en særdeles vidende og kompetent medarbejder ombord, der både har et stort kendskab til branchen og som kan være med til at styrke FLID på rigtig mange måder” siger FLIDs direktør Jesper Højenvang, og ser frem til et godt samarbejde, der først og fremmest skal komme havnene til gode.  

”Jeg glæder mig meget til at arbejde for FLID og til at bistå havnene med vidensdeling og rådgivning, og så ser jeg meget frem til at møde menneskerne bag havnene,” siger Tom Elmer Christensen.

Kontakt og yderligere oplysninger: 

 • Jesper Højenvang
  Direktør
  [email protected] / 4345 4360                                                          
         
 • Tom Elmer Christensen
  Specialkonsulent
  Tlf. 2120 8889