RG Slider

Vejrbestandig Rød/Grøn skilt til lystbådehavne med aftagelig whiteboard skrivefelt.

  • Stort Rødt/Grønt reflektor felt som er tydelig at se, også under lav belysning
  • Stort whiteboard skrivefelt
  • Magnetisk skrivefelt til påsætning af små sedler med mere
  • Stor Slider som nemt kan tages af og sættes på igen takket være innovativt design
  • Fremstillet af formstabilt og vejrbestandigt plast materiale som tåler både kolde vintre og varme sommerdage

Rød/Grøn reflektor folie

RG Slider kommer med et stort rød/grøn felt med ultrahøj reflektion i en kvalitet som normalt kun ses ved vejskilte. Foliens størrelse gør det muligt tydeligt at se skiltets farve, selv fra stor afstand.

Aftagelig Slider med whiteboard folie

Skiltets innovative design betyder at Slider delen kan afmonteres basen. Dette gør det nemt og bekvemt at skrive i det påsatte whiteboard felt. Bemærk at whiteboard tusch ikke forsvinder i regn eller bølger, men efterfølgende nemt kan fjernes med et stykke papir. Whiteboard feltet er desuden magnetisk så små sedler med mere kan fastgøres med en almindelig magnet.

Tilbehør

RG Slider er designet til montering med skrue på en plan vertikal flade. Bemærk at skruer til montage ikke medfølger. Hvis RG Slider ønskes monteret med vinkel kræver det et vinkel-sæt som kan bestilles som tilbehør. Kontakt forhandler for yderligere information.

Ekstra services

RG Slider kommer bevidst uden påtrykt logo og andre synlige påsatte mærkater. Skulle der være ønske om custom logo, plads nr. eller andet kan dette påføres (lasertryk) på både whiteboard feltet og plast delen. Kontakt venligst forhandler for yderligere information.

Reservedele

Skiltets Slider del kan bestilles særskilt, skulle dette tabes i vandet eller på anden måde bortkomme. Kontakt forhandler for yderligere information.

Tip! Husk at whiteboard feltet er magnetisk, så skulle Slider tabes i vandet kan det ofte hentes op igen med en kraftig magnet påført en line.

Kontaktinfo

BRDR. LARSEN, NORDBORG, APS
BJØRNKÆRVEJ 6
DK-6430 NORDBORG
DANMARK

TLF + 45 21 49 00 81
BENT@YACHT-CHARTER.DK
WWW.YACHT-CHARTER.DK