Skal jeres små pirater ud på nye eventyr? Så er vores særlige kampagne lige noget for jer. Lige nu kan I nemlig få en sjov legeplads til de mindste sejlere for kun 49.995,- (Normalpris 61.159,-).

Legepladsen er sammensat af vedligeholdelsesfri legeredskaber fra vores serie LEDON Pirates. Alle redskaberne er derfor udviklet i et maritimt tema, hvilket er oplagt til børnenes rollelege og passer ideelt ind på havnens åbne arealer.

Med vores lille pirat legeplads kan børn fra aldersgruppen 1-6 år udforske en verden fyldt med sjov og spænding. Legepladsen består af en rutsjebane, et vippedyr, et lille piratskib og en gynge. Det er alle redskaber, som vil udfordre de små børns grundmotoriske færdigheder og sociale evner.

En pakkeløsning som denne sikrer, at I får en legeplads fyldt med legeværdi til den ønskede aldersgruppe.

* Alle priser gælder indtil 31.12.2023 og er inkl. fragt, men ekskl. moms, montage og faldunderlag.

En vedligeholdelsesfri piratlegeplads til havnen

En legeplads tæt ved vandet er ofte mere udsat for naturens elementer, og derfor er alle LEDONs legeredskaber lavet i slidstærke og vedligeholdelsesfrie materialer, der kan holde til både vind og vejr.

Legeredskaber fra serien “LEDON Pirates” er særligt populære blandt havne, da det maritime tema falder godt ind i omgivelserne i havnemiljøet. Piratuniverset kan også nemt udbygges med skatteøer, tømmerflåder eller dyr fra havet såsom hajer, sæler eller piratkaptajnens papegøje.

Om LEDON A/S

LEDON er en dansk familievirksomhed, der har solgt vedligeholdelsesfrie legeredskaber i over 50 år. Vores serie ”LEDON Pirates” er legeredskaber særlig designet til de danske lystbådehavne. Alle legeredskaberne produceres i den sønderjyske by Arnum, hvilket sikrer høj kvalitet og dansk håndværk.

Kontakt LEDON for et møde

Vi kører over hele landet, og er I interesserede i et gratis møde samt indretningsforslag, er I velkomne til at kontakte os på telefon: 7482 6565 eller e-mail: pj@ledon.dk

Læs mere om det danske firma LEDON her eller på LEDON’s hjemmeside.