Workshop om Persondataforordningen

Workshop om Persondataforordningen (GDPR)  
 
FLID og Marselisborg Lystbådehavn tilbyder FLIDs medlemmer en workshop af en dags varighed, målrettet de krav en havn typisk står overfor, når persondataforordningen træder i kraft den 25. maj 2018. 
 
I forbindelse med at Marselisborg Havn har fået udarbejdet dokumenter og skabeloner til selv at kunne opfylde kravene i persondataforordningen, vil workshoppen bygge på deres erfaringer.  
 
Workshoppen tager udgangspunkt i datatilsynets regler og skabeloner for at sikre anvendelsen af så mange standarddokumenter som overhovedet muligt. Det sikrer, at det bliver mere enkelt at få dokumenterne godkendt hos jeres samarbejdspartnere.
 
Workshoppen starter kl. 09.30. De første to timer gennemgår vi regelsættet for Persondataforordningen. Denne del af seancen forsøger vi at gøre så overskuelig, som overhovedet muligt, med havnerelevante eksempler. 
 
Målrettet havnedrift
Vi vil gennemgå skabeloner vedr. databehandlingsaftaler og fortegnelsen til behandlingsaktiviteterne. De respektive materialer har vi målrettet til havnedrift, og de krav der generelt er dækkende for havnene. 
Når vi er ovre den ’’teoretiske’’ del, vil de respektive skabeloner og dokumenter blive gennemgået på en sådan måde, at det er den enkeltes havns data vi vil forholde os til. Det gør, at de dokumenter kan anvendes direkte på jeres havn. Målet er, at når dagen er omme, vil den enkelte havn være næsten færdig med de krav der stilles i persondataforordningen. 
 
Workshoppen bliver afholdt af Ninna Hellqvist, der har stået for Marselisborg Lystbådehavns materialer vedr. forordningen. Derudover deltager Søren Hald formand for FLID og bestyrelsesmedlem i Marselisborg Lystbådehavn.
Efter workshoppen modtager du/I præsentationerne fra kurset, samt de skabeloner, der er nødvendige overfor leverandører, pladshavere o. lign. Vi anbefaler, at du medbringer en computer, men det er ikke et must.
 
PROGRAM
• Morgenmad fra kl. 9.00 - 9.30
• Workshop starter kl. 9.30
• Introduktion til Lovgivningen og krav til virksomheder / havnene 
• Gennemgang af databehandleraftalen / krav til leverandører
• Frokost
• Praktisk del, hvor målet er, at den enkelte havn er klar til at møde lovkravene, den 25. maj 2018.
• Workshop slutter ca. kl. 15.00 og senest kl 16.00. 
 
Sted:
Marselisborg Lystbådehavn 
 
Dato: 
Du kan deltage den 6. juni. Målsætningen er minimum 8 og max. 12  personer pr. kursusdag. 
 
Tilmeldingsfrist
Snarest muligt og senest den 31. maj 2018 
 
Pris:
Pris 1.950 kr. inkl. morgenmad, frokost, kaffe/vand – dokumentskabeloner og præsentationer.
Efter workshoppen vil det i rimeligt omfang være muligt at kontakte oplægsholderne for at få gode råd.
 
Event Dato :
Onsdag, juni 6, 2018 (Hele dagen)