Dockside udvider med forhåndsreservering

Dockside har haft travlt i 2022 med deres QR-Pay system, hvor en gæstesejler kan foretage en simpel betaling via deres mobiltelefon. Nu er turen kommet til forhåndsreservering af gæstepladser.

Det er blevet mere populært blandt sejlere at reservere plads i havnen på forhånd. Det øger glæden ved sejlturen, at man ved der er plads, når man kommer frem. Ved ankomst i havnen er man også forberedt på hvilken plads man skal ligge ved, hvilket kan berolige en hektisk havne tillægning.

Derfor har Dockside videreudviklet deres reservationssystem – Dockside Booking. Det er nu muligt for en potentiel havnegæst, at besøge Dockside’ hjemmeside eller via en partnerhavn og foretage en forhåndsreservering.

Havnefogeden har et hurtigt overblik over nuværende og kommende gæstesejlere via et enkelt administrationssystem. Dette er udviklet specifikt til havnemiljøer og med fokus på havnefogedens behov. Det er også muligt for en havnefoged at gå rundt på havnen og tilgå disse informationer via sin mobiltelefon.

Dockside Booking kommer til flere havne i Danmark i sæsonen 2023 og meget snart, vil det være muligt for sejlere at booke pladser til deres sommerferie.

For yderligere information, kontakt venligst:

Dockside – Plads til sejlere
Kontaktperson: Kim Hansen
E-mail: hej@docksideapp.dk
Telefon: +45 6110 6150

Læs mere om Dockside på flidhavne.dk eller på Dockside hjemmeside.