Kurser, seminarer og havnemesse

FLID skruer hvert år en række kurser og møder sammen, som dækker de vigtigste videns- og færdighedsområder knyttet til havnedrift.

I Danmark findes der ingen ”Havnefogeduddannelse” eller ”Havnebestyrelsesuddannelse”. Det betyder f.eks., at man som ansat eller bestyrelsesmedlem i en lystbådehavn skal bruge krudt på at indsamle en masse viden og oplysninger om havneledelse og -administration, forsikringer, arbejdsmiljø, ansvar og juridiske forpligtigelser, havnesikkerhed, miljøforhold osv. osv. Ofte med unødigt dyre ”lærepenge” til følge.

FLID afholder hvert år et stort Efterårsseminar med vægt på indlæg med høj faglighed om aktuelle emner. Ved seminarerne deltager typisk omkring 250 havnefolk og der afholdes i forlængelse heraf en havnemesse for havnene med forhandlere tilknyttet FLIDs leverandørnetværk.

Efterårsseminar & Havnemesse 2023

Vær med til årets store Efterårsseminar & Havnemesse d. 29.11.2023. Der er planlagt nogle spændende indlæg og vi har besøg af en fremtidsforsker, som vil fortælle om fremtidens lystbådehavn. Læs mere om Efterårsseminaret & Havnemessen her.

Studietur til Marina Fredericia m. workshops 2023

Tag med på studietur til Marina Fredericia d. 30.11.2023. Her kan du høre om havnens udvikling, udfordringer og fremtidsplaner samt deres undervands bådvogn, bådstativer og erfaringerne med en ”satellit vinterplads”. Læs mere om studieturen her.

Kursus: Det gode arbejdsliv i en travl hverdag

På dette kursus d. 30.11.2023 får du inspiration og konkrete værktøjer til, hvordan du skaber overblik over dine mange gøremål. Målet er at du får din arbejdsdag til at hænge bedre sammen, og at du når dine mål i hverdagen og dermed mindsker risikoen for udbrændthed og stress. Læs mere om kurset her.

Brand, Sikkerhed & Redning

Ønsker du at lære at bruge havnens redningsudstyr og være forberedt på nødsituationer ved vandet? Dette kursus giver dig vigtige færdigheder inden for førstehjælp, hjertestopbehandling, genoplivning, brandslukning og redningsteknikker. Læs mere om kurset her.