Er I klar til affaldssortering på havnen? HITSA er en dansk producent af byrumsinventar, som har et bredt udvalg af skraldespande til sortering. Som ny leverandør i FLID har HITSA lavet et medlemstilbud på skraldespanden M STABIL, som kort sagt giver mange skraldespande i god kvalitet for pengene.

God skraldespand til kystnære miljøer

”Alle skal i gang med sortering lige nu, og vi oplever tit, at kunderne skal have mange fraktioner og derfor også mange skraldespande for at løse opgaven. Derfor har vi kigget på, hvilket produkt vi kan tilbyde, som giver skraldespande nok i en kvalitet til kystnære miljøer uden at sprænge budgettet,” fortæller kommerciel chef Thomas Johnsen fra HITSA.

M STABIL er en økonomisk skraldespand i et rigtig godt design og med mange valgmuligheder.

Den har en kapacitet på 100 liter. Låget sikrer mod måger. Siderne er i varmgalvaniseret stål og kan fås glatte eller perforerede. Er man til træ, corténstål eller en flot farve, kan det også lade sig gøre som tilkøb.

Indvendig er designet gennemtænkt, for eksempel med klemmering, der holder posen fast, og en forstærket bundramme, som understøtter posen og letter tømningen.

På fronten er der gjort plads til et godkendt sorteringspiktogram fra Dansk Affaldsforening. Piktogrammer kan evt. også bestilles gennem HITSA, så alt er klar ved levering.

DOWNLOAD flyer med M STABIL kampagnetilbud her.

Find alt til uderummet hos HITSA

HITSA tilbyder et fuldt sortiment af udemøbler og byrumsinventar, herunder et meget bredt udvalg af skraldespande i mange designs og prisklasser. Du kan også finde skraldespande med komprimator hos HITSA, som forhandler ULTRA FILL. Se mere på hitsa.dk eller kontakt HITSA på hitsa@hitsa.dk eller +45 7557 4155.

HITSA leverer og monterer i hele landet med base i Kolding.

Besøg HITSAs profil