Hvis en af vinterens opgaver er at få indført affaldssortering på havnen, så kig forbi HITSA på FLIDs Havnemesse. Her kan du se nogle af HITSA’s mange skraldespande til sortering. Ole og Søren er klar til at svare på spørgsmål, og du kan få HITSA’s nye skraldespandskatalog med hjem.

HITSA har udviklet mange skraldespande i samarbejde med kommuner og danske designere. Der er flotte enkeltspande til det pæne picnicområde, og der er sorteringsskraldespande med flere rum, som på en brugervenlig måde får skraldet delt op i de rigtige fraktioner. HITSA har affaldsspande i mange designs og alle prisklasser, og der er tilbud at hente for medlemmer af FLID.

Du kan se udvalget af skraldespande på forhånd i HITSA’s skraldespandskatalog. Her kan du også finde eksempler på, hvordan andre har løst udfordringen med affaldssortering.

Gode tilbud på skraldespande

En skraldespand, som er god til prisen, er M STABIL. Et klassisk sækkestativ i en pæn og god kvalitet. Der er plads til piktogrammer på side og front, så man kan se fraktionen på vej derhen. HITSA har lavet et tilbud specielt til FLID-medlemmer, som du kan se her: M STABIL skraldespand.

R STABIL tager ligesom M STABIL 100 liter skrald og er ligeledes mågesikret med låg. R STABIL er rund og beklædt med trælister. Den er en flot skraldespand, og der er tænkt på bæredygtighed i designet. Den er nemlig tegnet, så den passer til længderne på overskudstræ fra HITSA’s produktion.

Blandt de flotte sorteringsstationer er FJORDPARK MILJØ, som rummer tre eller fire fraktioner, cigaretskod og pantemballage i én skraldespand.

Se mange flere skraldespande samt eksempler på affaldsskure og inddækninger på hitsa.dk.

Find alt til uderummet hos HITSA

HITSA er en dansk producent af udemøbler og byrumsinventar. Se mere på HITSAs leverandørprofil, på hitsa.dk eller kontakt HITSA på hitsa@hitsa.dk eller +45 7557 4155.

HITSA leverer og monterer i hele landet med base i Kolding.