Nu kan børnene i Hals spejde til det rigtige hav, når de står ved roret i det store piratskib fra LEDON. Legepladsen blev monteret tidligere på foråret og står nu klar til at give både store og små børn muligheden for at stikke til søs og udleve deres pirat-drømme.

–  Havnen havde længe ønsket sig en legeplads med et stort skib, men det var ikke lykkedes at finde et. Legeredskaberne skulle samtidig være vedligeholdelsesfrie og kunne tåle vind og vejr. Derfor var vores løsning helt ideel, og da Hals Havn så skibene fra vores temaverden “LEDON Pirates” vidste de, at det var det rigtige for dem, fortæller Pia Jeppesen, som er legepladskonsulent ved LEDON og stod for projektet på havnen.

Kvalitetsmaterialer skaber tryghed på legepladsen

En legeplads på havnen er med til at skabe liv til området, men den er ofte meget udsat for naturens elementer. Derfor har LEDON valgt at producere alle deres legeredskaber i vedligeholdelsesfrie materialer, som er med til at opretholde sikkerheden. Ved at undgå levende materialer, såsom træ, vil der ikke opstå råd og revner med tiden.

På den måde er materialevalget med til at sikre, at legepladsen kan holde i mange år frem og give børnene en tryg oplevelse ved hvert besøg.

LEDON A/S

Få 12 % rabat på legepladsudstyr

LEDON er en del af FLID’s leverandørnetværk, som betyder, at alle medlemshavne hos FLID får 12 % rabat på legepladser i hele 2022. I kan læse mere om rabatordningen og se det fulde udvalg af redskaber i kataloget.

DOWNLOAD Kataloget fra LEDON her

OM LEDON A/S

LEDON er en dansk familievirksomhed, der har solgt vedligeholdelsesfrie legeredskaber i 50 år. Den nye serie ”LEDON Pirates”, er legeredskaber særlig designet til de danske lystbådehavne. Her fås skibe i alle størrelser og prisklasser – Det er dansk håndværk og kvalitet fra deres produktion i Sønderjylland.

Kontakt os for et møde

Vi kører over hele landet, og er I interesserede i et gratis indretningsforslag, er I velkomne til at kontakte os på:

Telefon: 7482 6565
Eller e-mail: sd@ledon.dk
Læs mere om det danske firma LEDON her, på FLID’s Leverandørliste
eller på LEDON’s hjemmeside.