Cumulus Vejrstationer

I 2022 opkøbte Vikingegaarden A/S, Cumulus vejrstationer. Dette har bragt en masse nye produkter og ny ekspertise til virksomheden.

Nu kan vi tilbyde vejrstationer til lige dit behov, om du har brug for:

  • Temperaturmåler
  • Luftfugtighed
  • Vindmåler
  • Nedbørsmåler
  • Og meget mere

Så kan du få direkte vejrdata data om din havn. Du kan også få det på din hjemmeside, så alle kan se forholdene i din havn, hvor det bliver opdateret hvert 10. minut.

Cumulus Vejrstationer overholder WMO’s (World Meteorologicalm Organization) retningslinjer.

I de kystnære områder er vinden under indflydelse af både hav og land. Vinden inde i havnen er sjældent interessant. For at få de mest præcise målinger skal vejrstationen placeres længst ude mod vandet så muligt. Her er de færreste forstyrrelser og giver det mest præcise måling af været ud på havet.

Sigtbarhedsmåler

Et helt nyt produkt er vores sigtbarhedsmåler med VS2K sensor med sigtbarhed op til 2000m. Sensoren er langtidsholdbar med det vandfaste hylster. Designet efter havevejr, er denne sensor er ideel at bruge ved havne, da den kan give pålidelige data under forskellige klima zoner, onshore og offshore.

Denne sensor kan tilkobles vores vejrstationer eller stå for sig selv.

OceanWatcher

Et andet nyt produkt er vores OceanWatcher, her kan du får realtime visninger om hvordan vandstand, -temperatur og -strømme er i din havn. Du kan også let dele denne information med EasyShare, så den kan komme på din hjemme side, til dine kunder.

OceanWatcher er solidt opbygget i rustfri stål og designet til meget lang levetid, med denne solide opbygning gør at vandstandsmåleren kun skal vedligeholdes en gang årligt.

Med den simple og solide opbygning gør også den er let at montere på kajen, i brønden eller en anden overflade.

For mere information om vores vejrstation, sigtbarhedsmåler og OceanWatcher kontakt os på +45 7580 3960 eller på sales@vikingegaarden.com så kan vi finde lige det du har brug for.

Læs mere om Vikingegaarden her på FLID’s Leverandørliste eller på Vikingegaarden egen hjemmeside.