Vi står endnu engang klar på årets havnemesse, hvor I har mulighed for at kigge forbi standen og få inspiration til jeres legepladsdrømme.

En legeplads på havnen er med til at skabe liv til området og tiltrækker samtidig besøgende. Hvis I vil se eksempler på nye legepladser og høre mere om, hvad vi kan gøre for jer, så kig forbi og få en snak.

I kan stadig nå at spare penge på en legeplads til de små pirater

Vores kampagne gælder endnu – og I kan derfor stadig få en sjov legeplads til de mindste sejlere for kun 49.995,- (Normalpris 61.159,-). Legepladsen er sammensat af vedligeholdelsesfrie legeredskaber fra vores serie LEDON Pirates. Den er egnet til børn fra aldersgruppen 1-6 år og består af en rutsjebane, et vippedyr, et lille piratskib og en gynge.

* Alle priser gælder indtil 31.12.2023 og er inkl. fragt, men ekskl. moms, montage og faldunderlag.

Om LEDON A/S

LEDON er en dansk familievirksomhed, der har solgt vedligeholdelsesfrie legeredskaber i over 50 år. Vores serie ”LEDON Pirates” er legeredskaber særlig designet til de danske lystbådehavne. Alle legeredskaberne produceres i den sønderjyske by Arnum, hvilket sikrer høj kvalitet og dansk håndværk.

Kontakt LEDON for et møde

Vi kører over hele landet, og er I interesserede i et gratis møde samt indretningsforslag, er I velkomne til at kontakte os på telefon: 7482 6565 eller e-mail: pj@ledon.dk

Læs mere om det danske firma LEDON her eller på LEDON’s hjemmeside.