Kvalitet, Sikkerhed og tilfredse kunder

Et nyt samarbejde med et af nordens største flydebro producenter, Svenske Pontech Marina AB.

Vikingegaarden A/S har indgået et partnerskab med Pontech Marina AB, om salg af flydebroer i Danmark, Grønland og Island. Gennem dette partnerskab kan Vikingegaarden A/S nu tilbyde spændende løsninger til havne i Danmark, Grønland og Island, inden for flydebroer, der på sigt vil gavne økonomien og miljøet i havnene.

Stor synergi

Vikingegaarden A/S kan nu, med hjælp fra Pontech Marina AB, levere komplette løsninger til industri-, fiskeri- og lystbådehavne. Med alt inden for flydebroer, forsyningsstandere og navigationsafmærkning m.m.

Der er skabt god synergi mellem de to virksomheder, da ”Kvalitet, sikkerhed og tilfredse kunder” er begrebet både Vikingegaarden A/S og Pontech Marina AB har stor fokus på, hvilket kan hjælpe med at skabe stor fælles vækst i Norden.

Produkterne bliver tilgængelige under Vikingegaarden A/S´ division for Havne & Farvand: Green Harbor Technology.

Stærkere Løsninger til Det Blå Danmark

Hvis du står og mangler flydebroer eller bare en enkel ponton, så står vi sammen med Pontech klar til at hjælpe dig. Du kan få skræddersyet løsninger som passer lige til de behov din havn har.

Om det er robuste beton flydebroer/bølgebrydere som kan håndtere bølger, eller om det er træ/beton flydebroer, som klarer sig i stille vand. Så kan vi finde lige hvad du har brug for.

Kontakt os på +45 7580 3960 eller på sales@vikingegaarden.com for at høre mere om de muligheder vi kan tilbyde dig.

Læs mere om Vikingegaarden A/S