Spar penge ved at vælge legeredskaber til græs

Én af de økonomiske poster som tit overrasker når legepladsen skal etableres, er faldunderlaget. Faldunderlaget såsom gummiunderlag, grus eller sand er et lovkrav, hvis legepladsen skal være sikker for børnene. Men faktisk findes der redskaber, som ikke behøver andet faldunderlag end græs, hvilket vil sige, at man kan spare penge som ellers skulle være brugt på udgravninger, gummi eller sand.

Hvis I har et græsareal ved havnekanten, som I ønsker at udnytte til et legeområde for børnene, så er en legeplads sammensat med redskaber til græs en ideel løsning, hvis I gerne vil spare penge.

Dette var eksempelvis ønsket fra Sejlklubben Mou Bro, som fik opført en legeplads med en skibsstævn og vippedyr fra LEDON Pirates, som kunne placeres direkte på deres græsareal ved vandet. Det har resulteret i glade børn fra området, som elsker at spejde til havet fra deres eget piratunivers.

Vi har et stort udvalg af legeredskaber til græs, hvilket gør det nemt at indrette en legeplads med masser af aktiviteter til børnene.

Se hele udvalget af legeredskaber til græs her

Få 12 % rabat på legepladsudstyr

Husk, at vi igen i år har en kampagne fyldt med gode tilbud til alle medlemshavne af FLID samt en rabatordning, der sikre jer 12 % rabat på nye legepladser. I kampagnen finder I bl.a. skarpe priser på udvalgte gynger, vippedyr og sandkasser samt legesystemer og piratskibe.

I kan læse mere om rabatordningen og se det fulde udvalg af redskaber i vores kampagne.

DOWNLOAD kampagne fra LEDON her

Om LEDON A/S

LEDON er en dansk familievirksomhed, der har solgt vedligeholdelsesfrie legeredskaber i over 50 år. Vores serie ”LEDON Pirates” er legeredskaber særlig designet til de danske lystbådehavne. Alle legeredskaberne produceres i den sønderjyske by Arnum, hvilket sikrer høj kvalitet og dansk håndværk.

Kontakt LEDON for et møde

Vi kører over hele landet, og er I interesserede i et gratis møde samt indretningsforslag, er I velkomne til at kontakte os på telefon: 7482 6565 eller e-mail: ke@ledon.dk

Læs mere om det danske firma LEDON her eller på LEDON’s hjemmeside.