Fusion mellem trævareleverandører sikrer høj grad af forsyningssikkerhed

Hupkes Wijma BV bliver navnet på det nye, store selskab. Det er en sammenslutning af to af de største hollandske aktører inden for bæredygtigt havnetømmer og hårdttræ, gør det muligt for det danske kontor for Wijma i Hadsten at yde den bedste service til danske lystbådehavne.

Wijma.dk var oprindeligt repræsentant alene for det hollandske Wijma Kampen, indtil det for nylig slog sig sammen med et andet hollandsk selskab, Hupkes Houthandel.

Dermed repræsenterer Wimja.dk nu et bagland, der er blandt de allerstørste aktører på verdensmarkedet for bæredygtigt træ. Det hollandske Wijma Kampen B.V. er allerede kendt på det danske marked for hårdttræ, hvor man i årtier har leveret Azobe, Basralocus og Greenheart.

og hos Wijma.dk i Hadsten er man begejstret over udviklingen:

”Vi ser et stort potentiale i fusionen mellem de to store spillere på markedet, da selskabet kommer til at råde over to savværker i Afrika og et i Holland. Dermed kan vi sikre en høj grad af forsyningssikkerhed, og vi kan levere flere typer af hårdttræ og forarbejdet træ og pæle, til havneanlæg i alle størrelser, siger Jacob Winther fra Wijma.dk og slutter: ”fremtiden byder på endnu flere muligheder, vi bliver ikke kun leverandører af pæle og træ, men vi vil også fremadrettet kunne trække på selskabernes udviklingsafdelinger og være med i planlægningen af trædelen.

For yderligere information, kontakt venligst:

Wijma.dk – bæredygtigt havnetømmer
Kontaktperson: Jacob Winther
E-mail: info@wijma.dk
Telefon: +45 8762 1000
Mobil: +45 2081 6565

Læs mere på HupkesWijmas hjemmeside her 

Læs mere om HupkesWijma BV her på FLID’s Leverandørliste