I slutningen af 2023 gjorde vi endnu en legepladsdrøm til virkelighed. I Hou Havn blev der nemlig indviet en stor legeplads, hvor de to ildsjæle og formænd fra hhv. Hou Lystbådehavn og Hou Søsportcenter, Horst Wilken og Hans Lumholdt, havde været ude og søge om fondspenge til at realisere en ny legeplads.

Havnen skulle have udskiftet deres gamle trælegeplads, og ønskede en legeplads med samme lette udtryk, men i vedligeholdelsesfrie materialer. Derfor faldt valget på vores serie LEDON Explore, der med sine naturlige farver og sjove jungletema ville bringe liv tilbage til havneområdet.

Om samarbejdet udtaler Hort Wilken:

“I samarbejde med LEDON’s kompetente konsulent og øvrige team fik vi kreeret en legeplads, der passer ind i miljøet på vores havn. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med LEDON, der fra start til aflevering af en færdigmonteret og godkendt legeplads har ageret yderst professionel og kompetent.”  

Ofte når havne skal have en legeplads, er temaet gerne maritimt og indrettet med store piratskibe. Men legepladsen i Hou Havn er et godt bevis på, at junglen og opdagelsesrejsende passer ligeså godt ind i omgivelserne som pirater.

Gratis indretningsforslag

En legeplads er ofte en stor investering. Derfor tilbyder vi, at mødes med jer, hvor I får et gratis indretningsforslag, så I kan se hvordan en ny legeplads vil se ud på jeres havn. Derudover står vi gerne for hele processen fra byggetilladelse til montage og legepladsinspektion.

Om LEDON A/S

LEDON er en dansk familievirksomhed, der har solgt vedligeholdelsesfrie legeredskaber i over 50 år. Vores serie ”LEDON Pirates” er legeredskaber særlig designet til de danske lystbådehavne. Alle legeredskaberne produceres i den sønderjyske by Arnum, hvilket sikrer høj kvalitet og dansk håndværk.

Kontakt LEDON for et møde

Vi kører over hele landet, og er I interesserede i at høre mere eller booke et møde, er I velkomne til at kontakte os på telefon: 7482 6565 eller e-mail: pj@ledon.dk

Læs mere om det danske firma LEDON her eller på LEDON’s hjemmeside.