Nyt samarbejde og nye forsyningsstandere til lystbådehavnene

Vikingegaarden A/S har indgået et samarbejde med ROLEC Services om intelligente forsyningsstandere i havne og marinaer. De nye standere er ligeledes omkostningseffektive, da havnen kan købe stander og software i en og samme løsning uden behov for dyrt ekstraudstyr.

Aftalen er endnu et skridt for Vikingegaarden AS i retning af at kunne levere en komplet pakke af løsninger til danske havne og lystbådehavne. Den omfatter et samarbejde med ROLEC services om marina-produkter, forsyningsstandere til el og vandforsyning for både i havnen.

Robust og driftsikker løsning

ROLEC Forsyningsstandere har med rette fået ry for at være en robust og holdbar løsning, der er velegnet til alle lokationer og budgetter. Produkterne kan tilpasses og ses på mange destinationer, fra prestigefyldte lystbådehavne og havnefronter til mindre projekter.

Kombineret med IOT-løsningen ProPower fra Vikingegaarden bliver ROLEC forsyningsstandere en kraftfuld løsning til havne og marinaer i Danmark og andre markeder.

Aftalen dækker tre aspekter:

  1. Vikingegaarden bliver eksklusiv salgsdistributør af ROLEC forsyningsstandere for hele det danske område.
  2. ROLEC Services samler nye intelligente forsyningsstandere på deres fabrik ved hjælp af Vikingegaarden komponenter.
  3. ROLEC Services har ret til at markedsføre og sælge Vikingegaardens intelligente SW-løsning til kommunikation, kontrol, adgang, brugsregistrering og betaling på verdensplan (eksklusive Stor-Danmark). Dette inkluderer også App’en ProPower Marina.

Om ROLEC Services

ROLEC Services er en af verdens førende specialister inden for udendørs elektrisk udstyr og har produceret forsyningsstandere til marinaindustrien i over tre årtier, nu med over 25 variationer til rådighed: Der er en løsning til enhver marina.

Om Vikingegaarden A/S

Vikingegaarden har udviklet IT-systemet ProPower, som er en web- og IoT-baseret løsning til overvågning og dataindsamling af el-, vand-, lys- og varmeforbrug samt overvågning og lokalisering af maritime markeringer (f.eks. bøjer). Der er en hel portefølje af produkter og udstyr, der fysisk installeres hos kunderne. Med et login på en app har kunderne overblik, kontrol og indsigt i alt udstyr og forbrug i havnene, og havnene kan starte – og betale for – en service (el, vand eller lys) efter eget ønske.

Fra august vil de to virksomheder arbejde sammen om at forsyne havne og marinaer med smarte, intelligente og omkostningseffektive forsyningsstandere, så de ikke kun kan registrere el- og vandforbrug, men også få betaling for disse tjenester via et klik på appen – uden noget behov for store dyre kreditkortmaskiner.

Dette nye partnerskab vil ikke kun fokusere på salg af smarte, intelligente og omkostningseffektive forsyningsstander-løsninger til havne og lystbådehavne I Danmark og i udlandet, men også på løsninger til ombygning af eksisterende forsyningsstandere via Smart Kits til ProPower system.

For yderligere kontakt, 

Salgschef: Michael O. Jönsson
Tel: +45 27 600 205
E-mail: mjo@vikingegaarden.com
Web: Vikingegaarden A/S

Læs mere på Vikingegaarden leverandørprofil her på flidhavnes leverandørliste.