Korsør Lystbådehavn har i vinterhalvåret fået ombygget 100 forsyningsstandere til det digitale betalingssystem TALLYWEB.

Med få klik kan fastliggere og gæster på mobiltelefon eller tablet betale for elektricitet, vand, bad, vask, tørretumbler, havneafgift og søsætning via jollerampe. I fremtiden også kranløft.

”Vi ville beholde vores gamle forsyningsstandere, men skifte til ny software fra Tallykey,” siger Bjarne Stubager, bestyrelsesformand i Korsør Lystbådehavn.

Havnen har de senere år konstateret et betydeligt svind. Det faktiske elforbrug var – særligt i sæsonen 2022-23 med tårnhøje elpriser – langt højere end det forbrug, som blev afregnet til havnekontoret. Forbruget løb løbsk og lystbådehavnen hang på store elregninger, der ikke var fuld dækning for.

”Vi havde nok et lidt for primitivt system med bimålere af ringe kvalitet. Vores udstyr var simpelt hen ikke godt nok. I hvert fald kan vi med TALLYWEB og digital aflæsning og afregning allerede nu konstatere, at der er en verden til forskel. Elforbruget i februar 2024 var 50 procent lavere end elforbruget i februar året før. Selv om februar 2024 faktisk var koldere end februar 2023,” forklarer næstformand i Korsør Lystbådehavn John Nielsen.

Betalingssystemet har været i drift siden januar 2024. Alle brugere kan se de åbenlyse fordele ved præcis digital afregning.

Formand og næstformand forklarer, at Korsør Lystbådehavn valgte TALLYWEB af flere grunde:

”Tallykey var proaktive. Fra begyndelsen kunne vi mærke, at folkene i Holstebro interesserede sig for os. Lagde sig i selen for at finde den løsning, som var rigtig for os. TALLYWEB scorede også højt på brugervenlighed, hvilket vi lagde stor vægt på. Løsningen er moderne, tidssvarende og – ikke mindst – fremtidssikret. Og så var modellen med at beholde de eksisterende standere fra en konkurrent og erstatte elektronik og software med nyt og bedre alt i alt den billigste løsning”.

Ombygning af 25 standere varer typisk en uge og foregår hos Tallykey i Holstebro.

Kontaktoplysninger:

Henrik Bonde

Salgschef Tallykey Danmark

Mob. +45 2515 4387

Mail: hbo@tallykey.dk

www.tallykey.dk