Nu kan du spare en dyr dankortterminal og tilbyde en udvidet betalingsløsning til tankanlægget via BEAS’ havnekortsystem. Sammen med BEAS har Wennstrom, der er specialister i tankanlæg og ladestandere, udviklet en betalingsløsning til brændstof og strøm, som kan bruges på dit eksisterende havnekortsystem. Det betyder, at du kan sælge benzin, diesel og strøm til biler og både, uden store etableringsomkostninger – og sejlerne kan bruge det kort, de allerede kender.

Sådan fungerer det

Brændstofpumpen er koblet direkte til en BEAS-stander, og sejleren afregner med sit havnekort. Den samme stander kan også styre udlevering af strøm, så sejlerne kan oplade båd og bil, eksempelvis via en mobil ladestander, som kan flyttes rundt på havnen.

Vi tager os af alt fra projektering til myndighedsgodkendelse

Som havnefoged er der som regel et hav af opgaver, og i travle perioder, kan det være en uoverskuelig opgave at starte et projekt omkring brændstofanlæg op. Derfor har vi gjort projektet nemt for dig: Vi står for hele processen.

Projektet kører sådan her:

Vi starter med et møde, hvor vi sammen med dig vurderer placering og udstyr, så I får præcis den løsning, der passer bedst til jer. Efter mødet sender vi dig et detaljeret tilbud, som indeholder alle faser af projektet. Når tilbuddet er accepteret, sætter vi gang i projektet.

Vi sørger for godkendelsen

Vi sørger for at søge om den nødvendige myndighedsgodkendelse, inden vi starter arbejdet, og står for dokumentation hele vejen igennem projektet. Når arbejdet er slut, leverer vi en nøglefærdig løsning til jer. Vi holder dig løbende orienteret om projektet.

Havnekortet kan kobles til flere typer af tanke- og pumper

Hos Wennstrom har vi flere modeller og størrelser af tanke og brændstofpumper, som er integreret med havnekortsystemet. Vi har fuld fleksibilitet på valg af standere og leverandører, så I er ikke bundet til et bestemt olieselskab, når projektet er færdigt. Vi formidler gerne kontakt til det olieselskab, I helst vil samarbejde med.

Få gratis rådgivning
Kontakt os på 9712 3122, hvis du vil vide mere om, hvordan du kommer i gang eller booke et rådgivningsmøde. Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver om placering og størrelse på anlæg.

For mere information om integrerede standere til brændstof og strøm kontakt:

Navn: Arne Skou Jessen, projektchef
Wennstrom Solutions
Telefon: +45 9712 3122
Mail: salg.dk@wennstrom.com

Du kan finde mere på Wennstroms leverandørprofil på FLID’s leverandørliste
eller på Wennstroms hjemmeside.