Tankeanlæg på havne:
Opgradering imødekommer krav om kontaktløs betaling og forhindrer svindel

En ny og oplevelsesrig sæson står for døren og alle med båd glæder sig til at komme på vandet.

Tilsvarende står havnene klar til at servicere sejlerne med bl.a. brændstof.

I den forbindelse er det værd at bemærke, at der er indført krav omkring betalingsterminaler. I dag skal en betalingsterminal understøtte både chip, PIN og kontaktløs betaling.

Hamag, som er Danmarks førende producent af tankanlæg og udstyr til håndtering af brændstof, har været på forkant med udviklingen og tilbyder nu betalingsterminaler, der understøtter de nye krav, som er udstukket af de største kortudbydere.

Ud over at overholde de nye krav er betalingsterminalerne programmeret til at forebygge svindel og tyveri. Hvor man tidligere kunne tanke med kort uden dækning, er terminaler nu
online og kontrollerer inden tankningen frigives, om der er dækning for beløbet. Denne funktionalitet vil spare havnene for mange penge og ærgrelser.

Som en ekstra bonus kan man på den nye terminal anvende ”lokalt kort” ved tankning. Det er et kort udstedt af havnen til medarbejdere og andre udvalgte, så de kan tanke uden at skulle bruge et kreditkort eller Dankort. Tankningen betales således ikke, men registreres og kan indgå i regnskabet.

Vi kan i de fleste tilfælde montere betalingsmodul i eksisterende anlæg eller sætte nye standere op. Det er billigere, end man tror, selvom betalingsterminal og stander er udført i rustfri stål og det tjener sig typisk ganske hurtigt hjem – og skifter man til de nye standere ser det samtidig bare godt ud”, siger Peter Smed fra Hamag, og tilføjer, at en udskiftning samtidig formindsker risikoen for lækager og olieudslip og dermed forurening.

Hamag’s betalingsterminaler og tankanlæg er udviklet og produceret i Danmark og kan tilknyttes en velfungerende landsdækkende service. For havne, som ønsker investeringen fordelt over en længere periode, formidler Hamag gerne finansiering.

Kontakt Hamag for yderligere information

Mail: salg@hamag.dk
Tlf.: 7466 2575

Læs mere om Hamag.