DBH Marine

To velkendte virksomheder – Dansk Bro- og Havnebyg og Pro-Bro – går sammen. I fremtiden er navnet DBH Marine.

Dermed er 20 års erfaring og ekspertise indenfor havnearbejde, pæleramning, kystsikring, dykkeropgaver, reparation af bolværk, specialopgaver samt bade- og bådebroer samlet ét sted.

Ny forhandleragent for Ascom og MSE Group

Tilmed udvides forretningen, så DBH Marine fremover er forhandleragent for to hæderkronede virksomheder: Det italienske kranfirma Ascom og franske MSE Group, som leverer flydebroer og havnebade i aluminium. Begge firmaer er store i udlandet og gør nu deres indtog i Danmark.

”Kvaliteten er i top og gennemprøvet over mange år. Ascom og MSE kender jeg fra de syv år, jeg boede i Frankrig og havde min daglige gang i havnene i Marseilles, Nice og Monaco. Vi er salgsagent for Ascom i Danmark. De driftssikre kraner er meget populære i udlandet – nogle havnefogeder herhjemme vil genkende Ascom for de hydrauliske bådvogne. Vi er også pavestolte over at introducere mærket MSE til det danske og svenske marked. Aluminium er et genialt materiale – et af de mest genanvendelige. Der er i høj grad et element af bæredygtighed i vores valg. Vi kan tydeligt mærke, at omtanke for klima og miljø spiller en stadig større rolle for havnene,” fortæller Michael Brydenfelt.

Nyt navn – stadig førsteklasses arbejde

Som bådebygger, skibstømrer og erhvervsdykker uddannet på Søværnets Dykkerskole, står Michael Brydenfelt i spidsen for DBH Marine, hvor også den ene af sønnerne arbejder.

”Vi er fem ansatte. Der er travlt, men vi gør en dyd ud af ikke at have for travlt. Vi holder fast i håndværket, som vi er stolte af. Vi har vokseværk, men går først og fremmest op i at levere førsteklasses arbejde, som overholder de aftaler, vi har med kunder. Det har været vores adelsmærke i to årtier – sådan vil det også være i fremtiden”.

Firmanavnet DBH Marine er nyt – basen er den samme som før: Gilleleje.

Efterspørgsel fra ind- og udland

De fleste opgaver i DBH Marines ordrebog er fra offentlige myndigheder og erhvervskunder – typisk marinaer og industrihavne – men firmaet løser også opgaver for privatpersoner og foreninger. Hovedparten er under hjemlige himmelstrøg, men ikke mindst i kraft af forhandleragenturet for MSE herhjemme såvel som i Sverige, vil DBH Marine i stigende grad også arbejde udenfor landets grænser.

”Der er virkelig potentiale i alt det nye, som sker for os. Vi tager det hele ind, men holder fast i de gamle dyder, som har gjort os til det, vi er i dag,” slutter Michael Brydenfelt.