DPOL vandstøvsugeren er markedsleder inden for flydende affalds- og forureningsopsamling i Danmark og i Frankrig med mere end 100 DPOL i drift med en 100 % kundetilfredshed. I Danmark arbejder DPOL vandstøvsugeren i Tuborg Havn og i Køge Marina.

Takket være den beskedne størrelse og en vægt på kun 35 kg, kan DPOLen nemt flyttes rundt i de områder, hvor affald og forurening samler sig. Vandstøvsugeren arbejder 24/7 med at genskabe det gode vandmiljø, samler affaldet i store net, lige til at tømme.

Et stort vandareal renses effektivt med DPOL i drift, og den er lige til at flytte til nyt arbejdsområde.

DPOL vandstøvsugeren er superenkel

  • En pumpe suger vand ind bag DPOL’en for at returnere den under tryk til midten af DPOL’en (de grønne pile)
  • Det giver en overfladestrøm fra forsiden af DPOL til indersiden af modtageposen (de grå pile)
  • De forurenende stoffer og affaldet, suges op af vandstrømmen, der genereres af DPOL, passerer igennem og samles i nettet
  • Et stort vandareal renses effektivt med DPOL i drift
  • Billig i indkøb og billig i drift

 

Når ulykken er virkelighed

Flere FLID havne oplever den ultimative katastrofe – brand i en af havnes både. Lykkeligvis er de alle blevet slukket, men hver gang efterlader branden en oprensningsopgave.

Hurtig handling med DPOLEN og anti – forureningspakken, der er tilpasset vandstøvsugeren, holder forureningen lukket inde.  DPOLENs skørter og spaghettiposen samler forurenet materiale ind og rydder op i vandet efter ulykken – helt selv.

 

 

Fortæl på havnen, når du gør rent

Sammen med din nye Dpol, får du også et beachflag med et flot grafisk design, der passer til din havn, og eventuelt i din kommunes godkendte design linje, hvis det er aktuelt.

Med sit beach flag monteret på ryggen, er DPOL vandstøvsugeren i Køge Marina nu i fast arbejde, i og omkring havnen.

 

Læs mere på DPol Clean Nordics profil