Er du klar til en ny sæson? Bestil poser og sække

Som FLID-havn spiller du en vigtig rolle i indsatsen for rene kyster. Tak fordi du vil hjælpe Søværnet med at uddele havfaldsposer og havfaldssække i din havn – du hjælper de mere end 30.000 frivillige Havmiljøvogtere. Som du ved, modtager du ikke automatisk havfaldsposer og -sække fra os. Hold derfor øje med, hvornår du er ved at løbe tør og bestil flere på info@havmiljovogter.dk, når du har brug for det.

Læg op til affaldssortering

Mange havne giver mulighed for at affaldssortere, og du kan skubbe dine besøgende i den rigtige retning. Sig til folk, at de gerne må tage flere poser, så de kan sortere i fx plast-, papir- og restaffald. Så hjælper vi miljøet både til vand og til lands.

Lån en eventboks til din næste event

Vidste du, at du kan låne en eventboks fra Havmiljøvogterne til din næste havne-event? Boksen indeholder alt du skal bruge til at skabe opmærksomhed om indsatsen, blandt andet

beachflag, hvervebrochurer plakater, huer og magasiner – klar til at dele ud. Du bestiller din eventboks på info@havmiljovogter.dk – husk at være ude i god tid.

Sæt fokus på Havmiljøvogtere

I forbindelse med sæsonstart sender vi dig følgende:

  • En plakat, hvor du kan skrive dine åbningstider
  • En plakat, der fortæller om Havmiljøvogterne
  • En stak foldere, hvor folk kan læse mere om, hvordan de bliver medlem

Vi glæder os til forårssæsonen!

Kontakt

Læs mere om Havmiljøvogterne her i leverandørnetværket, på Havmiljøvogternes egen hjemmeside eller kontakt dem på info@havmiljovogter.dk.