Reflekser og refleksfolie til øget synlighed

Det danske firma Bøjer.dk leverer reflekser til lystbådehavne, der bl.a. kan anvendes til øget synlighed af redningsstiger, sikkerhedsudstyr og meget mere. Firmaet udbyder en række standardprodukter, men kan også i dialog med havnen finde løsninger, som passer til den enkelte havns behov. Bøjer.dk leverer refleksfolie, som man selv klipper af i den ønskede længde og påsætter på pæle, stålgelænder eller, hvor man har et behov for øget synlighed.

Men Bøjer.dk kan også levere reflekser, både runde og aflange i standardstørrelser (f.eks. 40 X 90 mm.) Refleksfolie fås i flere farver og bredder. Blandt andet fås de i en bredde på 5 cm til 30 cm. i 10 meters længde eller ruller på 45,6 m.

Bøjer.dk forhandler eget mærke, men også refleksfolie fra 3M. Se vores standard produktblad her, eller tøv ikke med at kontakte os for refleksfolie i andre størrelser – telefon: 4019 6577.

Havne kan bestille produkterne hos Bøjer.dk, der også leverer de produkter, der anbefales ved en Sikker Havn certificering.

Kravene til mærkning i Sikker Havn anbefalingerne

Kravene om synlighed og mærkning er en af grundelementer i Anbefalinger til danske lystbådehavne om øget sikkerhed i havnen. Eksempelvis er refleksfolie på agterpæle ud for stiger på broen et krav, man skal opfylde, hvis havnen søger en Sikker Havn certificering. Dermed kan personen, som er faldet i vandet kan orientere sig om, hvor denne skal svømme hen for at komme til den nærmeste stige på broen eller kajen. Selv stigerne skal desuden mærkes med gul og reflekterende folie, så de er nemme at se i vandoverfladen, selv i svag belysning.

Læs hele brochuren med anbefalinger til havne om Sikker Havn her

Har I brug for flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Bøjer.dk:

Kontaktperson: Jørgen Lytken
E-mail: info@boejer.dk
Telefon: 4019 6577

Læs mere om Bøjer.dks firma her og se, hvilke andre produkter Bøjer.dk tilbyder.