Er du vores nye leder og havnefoged for Nivå Havn?

Nivå Havn er en smuk og aktiv lystbådehavn med 426 bådpladser og en stemningsfuld atmosfære. Nivå Havn er kendt som ”den grønne lystbådehavn” ved Øresund i Nordsjælland. Havnen ligger naturskønt med rekreative områder og faciliteter for alle vandsports- og naturelskere. Nivå Havn har mange faste bådpladslejere og gæster, som hvert år vender tilbage for at få hyggelige oplevelser i havnen, at gå på stranden og besøge lokalområdets mange turistattraktioner.

Havnen og strandparken rummer et aktivt foreningsliv med forskellige vandsportsaktiviteter, stævner og arrangementer. Havnen danner ramme for succesfulde traditioner som Havnens dag og Sankt Hans. Der er rig mulighed for at havnens nye leder kan bidrage med flere initiativer. Havnen har foreningshuse, spisesteder, moderne faciliteter og servicetilbud.

Der er stort politisk fokus på Nivå Havn og de mangeartede tilbud som findes i havnen, og du vil som leder af Nivå Havn indgå i dialogen og arbejdet med at drive de allerede etablerede tilbud samt at udvikle dem. I den kommende tid vil der bl.a. skulle bygges et nyt havnekontor kombineret med en ny servicebygning, og den proces vil du blive en del af.

Havnekontoret er rammen for den daglige kontorarbejdsplads for lederen af Nivå Havn og havnens to havneassistenter.

Læs mere om stillinger her.