Jobopslag – går du med en havnemester i maven?

Sønderborg Lystbådehavn er i god udvikling. Havnen er blandt de største lystbådehavne i området, med et årligt besøgstal på ca. 13.000 både. Vi søger en ny havnemester, der kan være med til fortsat at udvikle havnen. Sønderborg Lystbådehavn drives af andelshavere som et A.m.b.a.

Kvalifikationer:
Vi søger en servicemindet person, der er i stand til at fungere i et job med mange kontaktflader og gøremål. Du skal have lederegenskaber, flair for IT, sprogkendskab med særlig vægt på tysk og have gode samarbejdsevner. Kendskab til sejlsport, tursejlads og/eller det maritime miljø er en stor fordel.

Din profil:
Vi søger en positiv og afklaret person med gode kommunikative evner. Du skal kunne forudse hvor din og de øvrige ansattes indsats skal ligge og være omstillingsparat. Du skal til bestyrelsen afgive korte situationsbeskrivelser og indgå i rapportering til bestyrelsen. Du skal være indstillet på, at jobbet er sæsonbetonet med udvidede arbejdstider i højsæsonen. Vi ønsker en synlig person som ny havnemester, gerne en med håndværksmæssigt flair.

Jobbet:
Det er havnemesteren der leder og fordeler arbejdet på lystbådehavnen, foretager eftersyn af anlæg og udbedrer eller bestiller service eller reparation fra havnens leverandører, efterser at den daglige rengøring og de grønne områder er optimeret, indgå i samarbejdet med havnens sejlklubber om placering af både mv., have dialog med andelshaverne og kunne besvare spørgsmål fra gæstesejlere og havnens brugere.

Arbejdsstedet er Sønderborg Lystbådehavn. Lystbådehavnen beskæftiger i sommerperioden 4-5 medarbejdere.

Løn og ansættelsestidspunkt:
Forventet ansættelse fra 1. december 2021 eller 1. januar 2022. Løn, med tilhørende pension, aftales særskilt. Stillingen er en helårsstilling.

Yderligere oplysninger:
Hvis du er interesseret, er du velkommen til at kontakte formanden for Sønderborg Lystbådehavn Johan Kjartansson på telefon 41407348. Sønderborg Lystbådehavn kan vælge at anvende en ekstern aktør til udvælgelse af den rigtige kandidat til jobbet.

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfristen er søndag d. 19 september 2021. Du kan sende din ansøgning med relevante bilag til: Johan Kjartansson, Margretheparken 20, 6400 Sønderborg, eller som mail til jkjartansson@gmail.com