Kombineret stilling som havneassistent på Nivå Havn og halinspektør i Gymnastikkens Hus i Fredensborg Kommune

Brænder du for både havnedrift og servicering af indendørs idrætsanlæg, og sætter du pris på samarbejdet med foreninger og brugere i fritidslivet? Så kan du i denne kombinerede stilling både deltage i driften af Nivå Havn samt få det daglige ansvar for Gymnastikkens Hus.

Om jobbet

Vi søger en engageret, fleksibel og kompetent medarbejder til en todelt stilling som havneassistent og halinspektør. Din arbejdstid vil være delt ligeligt imellem varetagelsen af havneassistent-opgaver på Nivå Havn og varetagelsen af halinspektør-opgaver i vores nye Gymnastikkens Hus. Dog vil du i april-maj og oktober-november primært varetage opgaver på Nivå Havn, og om vinteren vil du primært varetage opgaver i Gymnastikkens Hus. Du vil referere til hhv. lederen af Nivå Havn og centerchefen for Kultur og Sundhed.

Dine opgaver er mangeartede og alsidige og med en stor kontaktflade til mange forskellige brugere og foreninger. Rent praktisk spænder arbejdsopgaverne lige fra at tage både på land i Nivå Havn, til at renholde og vedligeholde udearealer og til udføre serviceopgaver og sørge for at de tekniske installationer samt AV-udstyr fungerer. Du varetager også kontakten til kommunens ejendomscenter og håndværkere, når bygningerne skal vedligeholdes, både i Gymnastikkens Hus og på Nivå Havn.

Læs om arbejdsopgaverne, løn- og ansættelsesvilkår og ansøg stillingen her.