Det dansk-svenske samarbejde giver en øget indsats for at redde liv. Med komplimenterende sikkerhedsprodukter og gode synergier i markedsdækning og netværk, så har det nye samarbejde allerede givet flere gode resultater.

På messen kan I således også mødes med begge firmaer på en stor fælles stand. Med øget sikkerheds ambitioner og indsats hos mange marinaer og kommuner så giver det god mening for kunderne at kunne gå til ét sted og få dækket et bredere produkt behov. Lars Johnsson fra Rescue Life 247 udtaler: ”Vi oplever et stærkt fokus på sikkerhed langs kajen, – særligt ift. synlighed og synlighed om natten. Det har givet stor interesse for belysning af redningsstigerne, og der har det været stærkt at kunne tilbyde marinaLightUnit produktet, som et komplimenterende produkt til den i forvejen brede portefølje af sikkerhedsprodukter.”

”Vores kunder efterspørger, at vi kan dække deres behov for sikkerhedsprodukter generelt. Samarbejdet med Rescue Life 247 giver os mulighed for at tilbyde den komplette sikkerhedspakke, – ikke mindst inklusive den forbedrede redningspost, som også er lavet med fokus på holdbarhed og synlighed.” tilføjer Kim Haaning fra Port-Safety.

Med samarbejdet øger Rescue Life 247 og Port-Safety deres tilstedeværelse i både det danske og svenske marked og løfter niveauet for den assistance der kan tilbydes omkring sikkerhedsmæssige valg. Det støtter også godt op om de mange marinaer, der arbejder hen mod Sikker Havn certificeringen.

Læs mere om Rescue Life 247

Læs mere om Port-Safety