Sejlklubbens nye legeplads i vandkanten

Sejlklubben Mou Bro har i en længere periode arbejdet for at få en legeplads opført. Ønsket var en legeplads hvor mindre børn trygt kunne lege, og samtidig skulle løsningen være prisbevidst og med minimum udgravning.

Godkendt til græs

Som en god løsning, blev legepladsen derfor indrettet med legeredskaber som er godkendt til at stå på græs, ligesom eksisterende faldarealer blev udnyttet. På den måde kunne sejlklubben spare mange penge i faldunderlag og entreprenørarbejde.

Sejlklubben Mou Bro fortæller, at børnene har taget gladeligt imod legepladsen og især skibsstævnen Sixtus er populær hos alle legepladsens kaptajner og matroser, der elsker at spejde ud over vandet.

Godt for børnenes udvikling

”Særligt skibsstævnen og de to vippedyr hajen og søløven understøtter børnenes rolleleg. I rollelegen udvikler børnene bl.a. deres sociale kompetencer og lærer at sætte grænser og sige fra. Derfor har rollelegen stor betydning for børnenes udvikling og er et stort fokusområde, når vi udvikler legeredskaber,” siger Kristian Enggard fra LEDON A/S, der står bag legepladsen i Mou.

Nemt og sikkert

Udover entreprenørarbejde og montage har LEDON stået for at søge byggetilladelse og den endelige slutinspektion, som sikrer legepladsen lever op til alle sikkerhedsregler, som er gældende for offentlige legepladser jf. EN1176.

Få 12 % rabat på legepladsudstyr

LEDON er en del af FLID’s leverandørnetværk, som betyder, at alle medlemshavne hos FLID får 12 % rabat på legepladser i hele 2022. I kan læse mere om rabatordningen og se det fulde udvalg af redskaber på www.ledon.dk

FAKTA Om LEDON A/S

LEDON er specialister i vedligeholdelsesfrie legepladser og er en dansk familievirksomhed, hvor ledelsen i tre generationer har specialiseret sig i at udvikle vedligeholdelsesfrie legepladser i genanvendelige materialer til offentligt brug – bl.a. til havne i hele Skandinavien. Hele virksomheden og produktionen er placeret i Sønderjylland i byen Arnum.

Kontakt os for et møde

Vi kører over hele landet, og er I interesserede i et gratis indretningsforslag, er I velkomne til at kontakte os på:

Kristian Enggaard
Kontakt: 50 74 65 65 / ke@ledon.dk
Læs mere om det danske firma LEDON her, på FLID’s Leverandørliste
eller på LEDON’s hjemmeside.