Nu er Skærbæk Lystbådehavn Sikker Havn certificeret

Skærbæk Lystbådehavn er en lille perle ved Lillebælt med en motorbådsklub og en sejlklub. For et år siden besluttede bestyrelsen at sætte sikkerheden i system og blive certificeret efter FLID’s manual for Sikker Havn.

Lørdag den 4. september blev Skærbæk Lystbådehavn Sikker Havn certificeret. Den gives til havne, som opfylder kravene til netop sikker havn for alle brugerne. Det blev fejret med manér den 4. september, ved et hyggeligt arrangement med tale af Steen Wrist, der er borgmester i Fredericia Kommune.

Det er ikke mindst de mange børn og unge, der øver sejlads hele året rundt, som er begrundelsen for at højne sikkerheden, herunder med opgradering med faste stiger, redningskranse, løse stiger og redningshager.

TrygFonden donerede en hjertestarter, og FLID overrakte Sikker Havn flag og certifikat. Bag efter viste en gruppe børn og voksne, hvordan redningsudstyret skal bruges. Den lille øvelse viste den store værdi, der er ved at prøve redningsudstyret i praksis, så der ikke er tvivl når den alvorlige situation opstår.

Læs mere om Skærbæk Lystbådehavn på Havneguide.dk

Sikker Havn er støttet af TrygFonden.

Vil du vide mere om Sikker Havn?

Læs mere her på flidhavne.dk